BA-Endurance™ Печати

BA-Endurance™

 

Нарачај тука!

100% Beta-Alanine

 

 BA-Endurance™ е 100% чисто производ на Бета Алалнин. BA-Endurance™ во комбинација со Хистидин (друга аминокиселина) во мускулното ткиво предизвикуваат зголемување на концентрацијата на Карнозинот. Карнозинот ја одложува мускулната замореност, делувајки на киселините кои се создаваат во мускулните ткива за време на тренинг. Ова ја зголемува вашата можност за посилни и подолги тренинзи

Начин на употреба: 2 капсули 3 пати во денотВо денови кога се тренира една доза (2 капсулисо 250 мл. вода 30 минути пред тренинг.

Пакување: Кутија со 120 капсули

Цена: 1.740,00 денари