CarboX Печати

CarboX

 

Нарачај тука !

Гликогенско гориво.

Составен од пет различни облици на јаглени хидтрати, дизајниран да испорача енергија пред тренинг, како и да ги пополни гликогнеските резерви потрошени после напорни тренинзи.

Појачен со Multi-Interval CarboX, висока напредна формула сложени јаглехидрати, научно направен за да овозможи пред тренингот енергија и да се зголеми оптимално нивото на потрошувачка по вежбање. CarboXTM е дизајниран со пет форми на јаглехидрати, спори, нормални и брзи кои се апсорбираат за да се ослободува постепено енергија со текот на времето.
   Покрај CarboXTM исто така, обезбедува ултра-брзо дејствување, лесно сварлива Vitargo, патентиран високо-енергетски агент, молекулара маса која поминува низ желудникот 80% побрзо и враќа на мускулите гликоген 70% побрзо од другите форми на јаглехидрати.
   CarboXTM ги полни гликогенските резерви и се подобрува нивото на инсулин за да се произведе анти-катаболичка акција.

   Покрај тоа, овој ултимативен енергетски реактор гарантира поголема ефикасност внесувајќи било каков креатински додаток.
   Кога се користи со креатин, CarboXTM делува како мулти-интервал креатин транспорт агент кој го подпомага преносот на креатин директно во вашиот мускулни клетки.

   Начин на употреба:
   Земете 50 g CarboX со 300 мл пијалок по ваш избор. Користете една порција CarboX пред или после тренингот или натпревар.

Пакување

Кесе од 1 кг.

Цена

310,00 денари