Charge Печати

Charge

 

Нарачај тука!

Почуствувајте ја неговата моќ, со првата доза !

Charge®, без ефедрин, последните месеци го докажа своето силно дејство во губењето на телесните масти, без предизвикување несакани последици.
 Комплексна формула со силно синергиско дејство. Силен стимулатор кој едноставно ќе ви помогне во лесно издржување на екстремно силни тренинзи. Супериорен во својата категорија.

- Ве обезбедува со супер енергија која трае со часови.

Изострен ментален фокус.

Го подобрува расположението.

Начин на употреба: 1-2 капсули наутро.

Пакување: кутија со 120 капсули

Цена: 1.990,00 денари