Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?
Go to bottomPage: 12345678...20
TOPIC: Активности и занимливости
#26393
Активности и занимливости 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26533
Re:Активности и занимливости 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Светскиот во IFBB федерацијата за 2010 и 2011, Велимир Обрадовиќ, дел од тимот на SPORTIX.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/11/23 09:24 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#26534
Re:Активности и занимливости 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Второпласираниот на Арнолд Класик, Бакиќ, за 2011 дел од тимот SPORTIX.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26542
Re:Активности и занимливости 6 Years, 5 Months ago Karma: 3
Македонскиот тим, кога ќе го преставите?
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#26551
Re:Активности и занимливости 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
admin wrote:
Македонскиот тим, кога ќе го преставите?

Понеделник, 28.11., во текот на денот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26605
Re:Активности и занимливости 6 Years, 4 Months ago Karma: 150
Полека но сигурно, пристигнуваат производите
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26816
Re:Активности и занимливости 6 Years, 4 Months ago Karma: 150
До крајот на годината во понудата на фирмата Спортикс ќе ја има и линијата на TwinLab производите.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26818
Re:Активности и занимливости 6 Years, 4 Months ago Karma: 3
Одлично директоре, само напред!
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#26827
Re:Активности и занимливости 6 Years, 4 Months ago Karma: 150
Од утре започнуваме со редовно работно време. Свеченото отварање ќе биде за некој ден подоцна, кога ќе биде подготвен рекламниот материјал и кога ќе бидат подготвени гостите од странство да ни дојдат на отварањето. Во секој случај, ќе има интересни гости на отварањето, меѓу кои и Светски Шампиони ))))
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26839
Re:Активности и занимливости 6 Years, 4 Months ago Karma: 3
Вери Интерестинг.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...20

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда