Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Балканско Првенство 2013
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 123
TOPIC: Балканско Првенство 2013
#32751
Балканско Првенство 2013 5 Years ago Karma: 150
22-ро по ред. Пловдив, 26-28 Април 2013 - Бугарија.

Ова се оние кои ќе ги бранат боите на Македонија.

1. Семра Ајро - фитнес
2. Роза Димитриева - бодибилдинг
3. Марина Андова - бикини-модел
4. Дејан Димовски - бодибилдинг
5. Антонио Андоновски - бодибилдинг
6. Владимир Ангелов - бодибилдинг класик
7. Јовче Василевски - бодибилдинг ветерани

Поканети, но не доаѓаат од оправдани причини
1. Мартин Нашевска
2. Деан Ангелов.

Судија
Милан Глигороски

Делегат
Бобан Ѓороски - судија
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#32752
Re:Балканско Првенство 2013 5 Years ago Karma: 150
Распоред
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#32760
Re:Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 150
Утре, рано наутро МКД репрезентацијата заминува на пат за Пловдив.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#32761
Re:Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago  
Среќен пат и многу успех!
macbeth

The administrator has disabled public write access.
 
#32762
Re:Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 2
Деан требеше да дојде
Terminator
Expert Boarder
Posts: 146
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#32771
Re:Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 150
Беше повикан и тој и Мартин, како јуниор. НО, тоа беше нивен избор.
Некој следен пат.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#32776
Re:Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 3
Jovce ja odbrani titulata, Roze osvoi bronza, Vladinir 6 vo kategoorija. Ostanuvaat Semra, Dejan i Antonio za nastap. Mnogu jaka konkurennnciija kaj niv.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#32778
Re: Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 3
Semra srebro, Marina ne vleze vo finale.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#32806
Re: Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 150
Најуспешниот екипен настан на Балканско Првенство на МКД репрезентација.
Екипно сме трето место од 7 земји учеснички.
Поединечно, вака изгледа постигнатиот резултат:

1. Семра Ајро - фитнес, Второ место
2. Роза Димитриева - бодибилдинг, Трето место
3. Марина Андова - бикини-модел, не влезе во финале
4. Дејан Димовски - бодибилдинг, Второ место
5. Антонио Андоновски - бодибилдинг, Петто место
6. Владимир Ангелов - бодибилдинг класик, Петто место
7. Јовче Василевски - бодибилдинг ветерани, Прво место.
Пристигнати и чекаме регистрација.
Во меѓувреме, контрола на форма.
Пријавување.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2013/04/30 09:55 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#32807
Re: Балканско Првенство 2013 4 Years, 12 Months ago Karma: 150
Контрола на форма пред мерење.


Ден пред настап.


Малку плашење на конкуренција пред влез во сала.


Професионално боење.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2013/04/30 09:59 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда