Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Балканско Првенство 2012
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12345
TOPIC: Балканско Првенство 2012
**
#29012
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 4
TrajcheE wrote:ANTONIO E IZMISLEN I ZA 2!!! NE ZNAM SAMO KOJA PARTIJA IM E PODOBRA OD NEGOVATA...
IgoooR
Expert Boarder
Posts: 119
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#29016
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
Апсолутна

TrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29019
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
АнтониоTrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
Last Edit: 2012/04/29 21:18 By TrajcheE.
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29020
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
Жика
TrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29021
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
Владимир

TrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29022
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
BB Classic do 180 cm

TrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29023
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
Јуниори до 75 кг, Баже на сценаTrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
Last Edit: 2012/04/29 23:12 By TrajcheE.
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29024
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 5
Ете го и Шампионот! Јовче Василевски

Наградата му ја доделува Бобан Ѓороски, Претседател на ББФФМ

TrajcheE
Gold Boarder
Posts: 263
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male trajchebodyfitness Location: Гевгелија Birthday: 02/07
The administrator has disabled public write access.
EAT TO WORKOUT, NOT WORKOUT TO EAT!

„Не значи ако си поголем на изглед од твоите во генерација си бодибилдер„ - mafmaf
 
#29029
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 150
Кога ви е најтешко, тука се верните другари да ви понудат рамо, за потпирање
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#29031
Re:Балканско Првенство 2012 5 Years, 11 Months ago Karma: 1
CESTITKI NA OSVOENITE MESTA I ZA BORBATA NA NASITE NATPREVARUVACI. BRAVO
POZZ
BAKIC
Bakic
Senior Boarder
Posts: 50
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда