Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12345
TOPIC: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING
**
#25007
WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 7 Months ago Karma: 150
IFBB WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING, CLASSIC BODYBUILDING, FITNESS, BODY FITNESS AND MEN’S WHEELCHAIR BODYBUILDING CHAMPIONSHIPS
Santa Susana, Spain
Nov 25-28th
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#25037
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 7 Months ago Karma: 4
My favourite a?
Boban
I will STOP winning when you STOP losing!!!
Gold Boarder
Posts: 174
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Bobo_biceps@hotmail.com Location: Ohrid
The administrator has disabled public write access.
GET big or DIE trying!!!
 
#25038
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 7 Months ago Karma: 150
Boban wrote:
My favourite a?

Ќе мора да се сретнеш со нив на натпревар за повозрасни
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26337
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Ова е наредно за следење.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26338
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Програма.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26528
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Овој викенд, повтрорно возбудување
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26581
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
После неколку Светски женски првенства одржани во ова прекрасно Медитеранско место, Санта Сузана за првпат оваа година ќе биде домаќин на Светското за јуниори и ветерани. Се очекуваат вкупно, натпреварувачи, делегати и гости да дојдат во број од 500-тини. што значи дека еден хотел нема да биде доволен да се сместат сите. Среќа, туристичкото место изобилува со голем број на хотели, па сигурно дека сите ќе бидат сместени во хотели со висок стандард.
Домаќините ќе ни се престават со тим од 27 атлети, а зад нив италијанците и пољаците ќе доминираат со по 17 атлети, Германија 16, Русија 13, Унгарија и Турција по 10...Ќе се престават сите 6 континетни.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26589
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Валентин Антонов
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26590
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Ова е местото каде ќе се одржи натпреварот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#26597
Re: WORLD JUNIORS & MASTERS BODYBUILDING 6 Years, 5 Months ago Karma: 150
Во очекување на Игор Копчек да постави дел од неговите 300 фотки од полуфиналето...
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда