Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

World Women's Championships 2011
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1234
TOPIC: World Women's Championships 2011
**
#25003
World Women's Championships 2011 6 Years, 7 Months ago Karma: 150
World Women's Championships 2011
Novi-Sad, Serbia
Oct 14-17th

Новина е паричните награди кои за првпат ќе се поделат во фитнес категорија, во сите категории на сите финалисти.

1. 1000 еур.
2. 600 еур.
3. 500 еур.
4. 300 еур.
5. 300 еур.
6. 300 еур.

И апсолутниот победник добива екстра 1.000 евра.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#25738
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Денес е денот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#25739
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Луѓето пристигнаа на местото на настанот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#25740
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/14 23:48 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25749
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:09 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25750
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:10 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25751
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:11 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25752
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:13 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25753
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:13 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#25754
Re:World Women's Championships 2011 6 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/10/15 14:14 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1234

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда