Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Основни правила
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Основни правила
#19925
Основни правила 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Почитувани,

Правилата и нивното почитување на сите членови на овој форум се задолжителни.
Со самата регистрација и пристап на овој форум се обврзувате да ги исполнувате.
Секое непочитување ќе повлече озбилни санкции према прекршителите.

Овој форум е замислен како база на инофрмации, размена на совети и искуства првенствено за лица заинтересирани за бодибилдинг како начин на живот. Секако, добредојдени се и сите кои се занимаваат рекреативно.

Ако имате било какви проблеми и потешкотии со користење на форумот, ве молиме обратете се до админстраторите или модераторите.

Правила:
Забрането е дистрибуирање на илегален материјал-порнографски содржини, кршење на авторски права, дискриминација, препукување, клевети на основа на национална припадност, верска, расна, јазична или социјална, политичка, културна, сексуална ориентација ...
Огласување на илегални спортски допинг средства (анаболни стероиди, хормони за раст,инсулин,амфетамин....). Препорака каде и по која цена може да се купи илегален допинг е казниво со бан.
Забрането е ставање на туѓи слики во подфорумот Членови.

Огласување и препораки на комерцијални производи(суплементи)надвор од службениот Web shop.
Доволено е да се наведе лично искуство со некои производи, меѓутоа ако администраторот процени дека се рекламира пречесто, постовите ќе бидат избришани. Реклама и продажба надвор од службениот Web shop не се толерира.

Отварање нова тема
-Добро прегледајте и прочитајте ги темите на форумот.
-Пред да започнете тема, побарајте низ старите теми некоја слична. Може веќе постои расправа на истата тема.
-Насловот мора да биде краток и јасен.

Поставување на слики
- Форумот подржува слика со максимална големина 1000х1000 - 2048 КВ.


Пишување пораки
-Размислете пред да напишате било што. Пораката мора да биде смислена.
-Настојувајте да бидете што појасни. Избегнувајте недоразбирања.
-Пишувајте во пријателски дух.
-Не пишувајте со големи букви.

Цитирање
Ако пораката која ја цитирате е долга, цитирајте ги само важните делови.

Потпис
-Вашите потписи треба да бидат што пократки и јасни.
-Не ставајте големи слики во потписот.

Со почит,Херкулес team.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/12/18 11:53 By Ѓороски.
The topic has been locked.
 
Go to topPage: 1

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда