Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?
Go to bottomPage: 1234567
TOPIC: Kup na Makedonija 2009
*
#48
Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 3
На 09.05.2009 година во домот на Армијата во Скопје традицинално како и секоја друга пролет, се одржа квалфикационене бодибилдинг натпрева, Куп на Македонија 2009.
На натпреварот, кој за жал беше во рамките на просекот на бројот на учесниците, одбрани се Македонија да ја прествауваат на престојното Балканско првенство следниве атлети:
Јорданов Баже,
Костов Слободан,
Василевски Јовче и
Маџаровска Александра.
Поканет беше истотака и победникот во јунирска категорија, кој поради обврски на факултет е спречен да се појави на Балканското.

Во исчекување господинот Ѓороски да се ослободи од обврските и постави подобри фотографии, уживајте во оваа која ја имаме.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#87
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#88
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#89
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#90
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#91
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#92
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#93
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#94
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
#95
Re:Kup na Makedonija 2009 8 Years, 11 Months ago Karma: 0
Daniela
Junior Boarder
Posts: 24
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Female Location: Stip Birthday: 05/11
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1234567

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда