Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Атлета на Македонија 2014
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Атлета на Македонија 2014
#35987
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 10 Months ago Karma: 0
Ако секој си прави како ќе му прдне категорија за да победи во неа на циркус ќе ми личи
Marttin
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Skopje Birthday: 03/06
The administrator has disabled public write access.
 
#35988
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 10 Months ago Karma: 0
Marttin wrote:
Ако секој си прави како ќе му прдне категорија за да победи во неа на циркус ќе ми личи

Јас само убаво си прашав и дадов предлог, бидеќи така беа категориите на купот. Поздрав
Nikolla
Fresh Boarder
Posts: 6
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#35990
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 10 Months ago Karma: 150
Nikolla wrote:
Да, тотално си во право во врска со тоа. Но сепак може да се направат некои мали измени. На пример да има и до 70 и до 80 за пријавување. НО доколку на денот на пријавување нема доволно кандидати за да се исполни минималната квота за исполнување на категориите, двете категориите да се спојат во една и да се реши тој проблем.

Никола, скоро секојпат било вака како што ти сега предлагаш
Ако гледаме меѓународни правила, нема да можеме да направиме натпревар. Иако, по правило тие ни се појдовна точка, а се правиме и одлучуваме според дадени можности и услови во моментот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2014/06/28 11:46 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#36088
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 8 Months ago  
Ајде јас да се пофалам прв еве нешто од денес ќе се натпреварувам во категорија физик коментар?
Ivan_zrn

The administrator has disabled public write access.
 
#36128
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 5 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2014/10/28 18:52 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#36129
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 5 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#36131
Re:Атлета на Македонија 2014 3 Years, 5 Months ago  
Грррр овде ќе снесам уште малку хахаха .... 5 часа пред натпревар
Ivan_zrn

The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда