Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

2014 Куп на Македонија
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12345678...10
TOPIC: 2014 Куп на Македонија
*
#35617
2014 Куп на Македонија 4 Years, 3 Months ago Karma: 150
Куп на Македонија 2014, ќе се одржи на 03 Мај 2014 година во Скопје. Повеќе детали и информации (локација на одржување, категории и слично) наскоро !!!
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#35722
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 1
Ѓороски wrote:
Куп на Македонија 2014, ќе се одржи на 03 Мај 2014 година во Скопје. Повеќе детали и информации (локација на одржување, категории и слично) наскоро !!!


mnogu tainstveni bilderive kaj nas 7 nedeli ostanaa a prijaveni nema interesno ova zatisje bred bura ke da e prezidente koja lokacija ke bide info i kategorii
alexmikonos
Expert Boarder
Posts: 132
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#35726
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 150
alexmikonos wrote:
Ѓороски wrote:
Куп на Македонија 2014, ќе се одржи на 03 Мај 2014 година во Скопје. Повеќе детали и информации (локација на одржување, категории и слично) наскоро !!!


mnogu tainstveni bilderive kaj nas 7 nedeli ostanaa a prijaveni nema interesno ova zatisje bred bura ke da e prezidente koja lokacija ke bide info i kategorii

Немаш потреба од возбуда, ако категориите се во прашање. Класика. Исто и за местото на одржување на настанот. Нема домашен терен за никого
Е сега, кој се ќе се појави, ќе дознаеме наскоро. Очекувам сите клубови да ги пријават своите екипи на време.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#35727
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago  
Predsedatele a natprevar benchpress kje ima li, kategoriii i slicno?
Ivan_zrn

The administrator has disabled public write access.
 
#35728
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 1
Ѓороски wrote:
alexmikonos wrote:
Ѓороски wrote:
Куп на Македонија 2014, ќе се одржи на 03 Мај 2014 година во Скопје. Повеќе детали и информации (локација на одржување, категории и слично) наскоро !!!


mnogu tainstveni bilderive kaj nas 7 nedeli ostanaa a prijaveni nema interesno ova zatisje bred bura ke da e prezidente koja lokacija ke bide info i kategorii

Немаш потреба од возбуда, ако категориите се во прашање. Класика. Исто и за местото на одржување на настанот. Нема домашен терен за никого
Е сега, кој се ќе се појави, ќе дознаеме наскоро. Очекувам сите клубови да ги пријават своите екипи на време.


ne se vozbuduvam, a so ekipive treba da se prijavi natprevaruvac so trener i klub toest klubot da te prijavi ?
alexmikonos
Expert Boarder
Posts: 132
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#35729
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 150
Ivan_zrn wrote:
Predsedatele a natprevar benchpress kje ima li, kategoriii i slicno?

Сеуште не сум сигурен дека ќе има бенч прес на купот...
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#35730
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 150
alexmikonos wrote:
Ѓороски wrote:
alexmikonos wrote:
Ѓороски wrote:
Куп на Македонија 2014, ќе се одржи на 03 Мај 2014 година во Скопје. Повеќе детали и информации (локација на одржување, категории и слично) наскоро !!!


mnogu tainstveni bilderive kaj nas 7 nedeli ostanaa a prijaveni nema interesno ova zatisje bred bura ke da e prezidente koja lokacija ke bide info i kategorii

Немаш потреба од возбуда, ако категориите се во прашање. Класика. Исто и за местото на одржување на настанот. Нема домашен терен за никого
Е сега, кој се ќе се појави, ќе дознаеме наскоро. Очекувам сите клубови да ги пријават своите екипи на време.


ne se vozbuduvam, a so ekipive treba da se prijavi natprevaruvac so trener i klub toest klubot da te prijavi ?


Во секоја нормална држава е вака како што самиот напиша погоре. Клубот да те пријави на официјален натпревар.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#35735
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
кога е последниот рок за пријавување,дали можи да се настапува индивидуално или мора да стои клуб позади тебе и дали на пријавувањето треба да се биде лично присутен?
Mr.1
Fresh Boarder
Posts: 6
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#35738
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 150
Mr.1 wrote:
кога е последниот рок за пријавување,дали можи да се настапува индивидуално или мора да стои клуб позади тебе и дали на пријавувањето треба да се биде лично присутен?

Убаво е, убаво ќе биде кога ќе успееме да направиме клубовите да с тојат позади секој пријавен натпреварувач. На тој начин многу порано ќе знаеме кој клуб со каква екипа планира да се појави на натпреварот. Во овој случај, поради не активност на поголем процент од постоечките клубови во државата и индивидуалното пријавување е во ред. Пријавувањето е на денот на одржувањето на натпреварот, во 12 часот. Задолжително е присуство за време на пријавувањето, каде ќе се изврши и вагање со цел одредување на категоријата во која ќе се настапи.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11539
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#35739
Re:2014 Куп на Македонија 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
Уште едно кратко прашање, дали кремата за потемнување ја добиваме за време на пријавувањето, ако не каде може да се најде и купи ?
Mr.1
Fresh Boarder
Posts: 6
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...10

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда