Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Мистер на Македонија 1981
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Мистер на Македонија 1981
#19621
Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
И вториот избор за најмускулест и човек со најубаво обликовано тело се случува во Охрид.
И на овој избор, победник е Ацо Спировски од Охрид.

Мики Павлосвки станува Апсолутен победник во 1983 година, а Давид успева да се пласира и на второто место на Државното првенство во Југославија.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:34 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19622
Re:Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:34 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19623
Re:Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:35 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19624
Re:Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Две години по ред, титула Мистер на Македонија. Ацо Спировски.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:35 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19625
Re:Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Како судија на овој избор се појавува Блаже Јованов, кој живеел и работел во Шведска. Во својот живот имал прилика да се запознае и тренира со имиња од калибарот на Серџо Олива и Серж Нубре.
За првпат кога ја погледнав неговата форма од тој период, останав запрепастен од фактот што во Македонија одсекогаш имало јаки билдери.

Блаже со Олива


И на сцена...
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:35 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19629
Re:Мистер на Македонија 1981 7 Years, 6 Months ago Karma: 9
Kvalitetno fitnes telo...kade se denes i sto pravat?
Sebastijan
Administrator
Posts: 2014
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male
Last Edit: 2010/10/01 18:35 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда