Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Мистер на Македонија 1980
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Мистер на Македонија 1980
#19608
Мистер на Македонија 1980 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Првиот Шампион во Македонија е охриѓанецот, Ацо Спировски. Тој оваа титула ја освојува и следната 1981 година.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/09/29 23:03 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19609
Re:Мистер на Македонија 1980 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Шампионот со дел од учесниците...
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/09/29 23:04 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19613
Re:Мистер на Македонија 1980 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#19663
Re:Мистер на Македонија 1980 7 Years, 6 Months ago Karma: 150

Фото архив, Драгица ЛаМонд. Благодарност.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/10/01 18:30 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19668
Re:Мистер на Македонија 1980 7 Years, 6 Months ago Karma: 20
.
MaStaPe
Moderator
Posts: 6629
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје Birthday: 11/04
The administrator has disabled public write access.
 
#26660
Re:Мистер на Македонија 1980 6 Years, 4 Months ago Karma: 150
Старо, формата на Давид е неколку години подоцна.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда