Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Атлета на Македонија 2006
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Атлета на Македонија 2006
#19583
Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 9
Мора да ја има како потсетник...единствено за таа Атлета најдов комплетна галерија на нет,што ме радува,така прават во развиените држави,тоа е значајно за спортот.Незнам кој е автор,јас подготвувам наша страна за Херкулес.ком.мк каде ќе има само галерии од сите атлети и купови,без текст евентуално резултати.Собирав слики од тоа што го постирал шефот,нема многу информации,овие се со авторски права,поарно да не симнувам од нив

Доколку имате зачувано слики во посебни фоледери од ателети,фигури,купови+резултати...се што се дешавало кај нас,ве молам пратете ми на маил trans666us@gmail.com
Засега е само пробно ова ќе го средам да личи на нешто
ЛИНК
Sebastijan
Administrator
Posts: 2014
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male
Last Edit: 2010/09/30 12:34 By Sebastijan.
The administrator has disabled public write access.
 
#19584
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
2006 Апсолутен победник Анто Антовски.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#19589
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Таа година победници беа следниве Атлети

-јуниори- Мартин Мрчковски
-средна - Пеце Котевски
-полутешка - Анто Антовски
-тешка - Јовче Василевски

Апсолутен победник - Анто Антовски
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#19590
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Шампионот во друштво со гостинот позер, Димитар Димитров.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2010/09/29 19:25 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#19591
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Првиот настап на Андреј Крстиќевиќ
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#19592
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Пеце Котевски
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#19593
Re:Атлета на Македонија 2006 7 Years, 6 Months ago Karma: 150
Јовче Василевски
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда