Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Прашајте го Бобан Ѓороски
(1 viewing) (1) Guest
Тест почетна
Go to bottomPage: 12345678...526
TOPIC: Прашајте го Бобан Ѓороски
***
#283
Прашајте го Бобан Ѓороски, тој ќе одговори 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Gjoroski 06:47:42 Најнови пораки
Гостин 06:45:34 Forum Main
Гостин 06:45:02 Re:Balkansko
Gladijatori - Кирил 06:43:51 2009 NABBA/WFF Serbia Оpen Cup - Шабац, Р. Србија
Baze 06:43:39 Re:Врска Мозок-Мускул
Гостин 06:42:37 Re:Типови на м.влакна
Гостин 06:42:35 Re:Прашајте го Бобан Ѓороски
Гостин 06:39:23 Balkansko
Гостин 06:39:09 Forum Main
Antonio_Andonoski 06:31:01 Членови
Igor 06:38:21 Forum Main
Гостин 06:37:59 Forum Main
Гостин 06:37:43 Дефиниција

5 членови и 8 гости.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2009/05/29 06:51 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#284
Балканско 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Официјлани лица и судии (дел од нив).
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#373
Статистика 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Измина неполн месец од повторното активирање на www.herkules.com.mk, овој пат со форум за дружење и ако се погледне статистиката за тој краток временски период на постоење, ќе дојдеме до закључок кој не обврзува да бидеме позитивни и продуктивни со цел што е можно подобро преставување на бодибилдингот и фитнесот како спорт, меѓу натпреварувачите и пошироките маси.
Ова го кажувам од причина што многу краток период има теми кои се посетени повеќе од 7.000 пати. Бројка која некои тешко ја достигнуваат со 10 пати подолго време на постоење.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2009/05/31 20:49 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#398
Re:Статистика 8 Years, 9 Months ago Karma: 3
Мислам дека за ова не потребен коментар.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#416
Фискализација 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Администраторе, не му ја мисли многу

Деновиве најчесто прашање кое го добивам е од страна на сопствениците на фитнес клубовите, за тоа дали е потребно да имаат фискални каси во своите вежбални.
Секој остварен промет мора да се евидентира. Тој што плаќа мора да има документ дека платил. Тој што наплаќа мора да има документ дека наплатил. Вистинскиот начин на кој би требало да се однесуваат сите спортски друштва, кои имаат решение за вршење дејност спорт е тоа што секоја уплатена чланарина мора да се евидентира преку банка, на тој начин што секој член ќе си ја уплаќа месечната обврска вирмански со уплатница. На тој начин фискална не е потребна.
Меѓутоа, од причина што голем дел од теретаните во Македонија не обавуваат само спортска дејност, туку и било каква трговија (продажба на додатоци, реквизити, вода, сок и сл.) тогаш единствен начин да биде евидентиран и тој дел од прометот е ФИСКАЛИЗАЦИЈАТА.
Мислам дека сум доволно јасен околу ова.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#419
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 9 Months ago  
Честитки(малку со задоцнување)за убавиот сајт,се надевам ќе допринесе за промоција на овие спортови за кои има толку контроверзии помеѓу луѓето, посебно во нашата земја.
100jmenov

The administrator has disabled public write access.
 
#421
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Благодарам 100јменов и никогаш не е доцна за убави работи.
Добре дојде и очекува и твој продонес за убаво дружење и ширење на овие спортови во државата.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#424
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 9 Months ago  
Отсекогаш сум сакал да ви поставам едно прашање за кое читам и добивам различни одговори-дали мускулната партија која е послаба да се вежба два пати неделно,дали еднаш,дали да се прескокнува преку еден тренинг,или да се подели на неколку различни тренинзи?Дали сепак зависи која е таа партија,каков тип на тело има вежбачот или од нешто друго?Однапред благодарам
100jmenov

The administrator has disabled public write access.
 
#427
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Кратко и јасно
ДВАПАТИ НЕДЕЛНО!!!
Само важно е да се погоди вистинскиот избор на број на серии и интензитет.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#449
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 9 Months ago Karma: 3
Ептен, кратко и јасно.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...526

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда