Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Прашајте го Бобан Ѓороски
(1 viewing) (1) Guest
Тест почетна
Go to bottomPage: 12345678...526
TOPIC: Прашајте го Бобан Ѓороски
***
#156
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 10 Months ago Karma: 3
Чекаме Г-динот Ѓороски да се ослободи од обврските, па и тој маклу повеќе да земе учество во постирање текстови на форумот.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#162
Re:Прашајте го Бобан Ѓороски 8 Years, 10 Months ago Karma: 150
Ќе биде и тоа, многу скоро.
Во меѓувреме да ве информирам, дека IFBB започна со нов, он лајн курс тренери и инструктори кои ќе добиваат лиценци на светкста ББ федерација.
www.ifbbacademy.com/
Сите заинтересирани доплнителните информации ќе можат да ги добијат на линкот погоре.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2009/05/19 00:21 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#163
ИФББ Академија 8 Years, 10 Months ago Karma: 150
Лого
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#181
Балканско 2009 8 Years, 10 Months ago Karma: 150
Во друштво со Даниела Пауљчиќ.
За помладата генерација на бидери и вежбачи, Даниела е ќерка на Новица Пауљчиќ, екс-ју Шампион и легенда од времињата на Петар Челик.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2009/05/19 21:40 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#182
Балканско 2009 8 Years, 10 Months ago Karma: 150
Интересен разговор со двократниот Балкански апсолутен победник, Европски Шампион и двапати бронзен на Светско, Димитар Димитров.
Што се крие во разговорот, наскоро.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#193
Re:Балканско 2009 8 Years, 10 Months ago Karma: 3
Сигурни сме дека разговорот кој се водел е интересен и добра вест за македонската ББ јавност.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
#223
Re:Балканско 2009 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Дефинитивно, разговорот е повеќе од интересен за широката јавност во Македонија, вљубеници на ББ и фитнесот.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#225
Re:Балканско 2009 8 Years, 9 Months ago Karma: 0
I da se ostvari, pobrzo.
Pine
Senior Boarder
Posts: 44
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#234
Re:Балканско 2009 8 Years, 9 Months ago Karma: 150
Па, најбрзо што може.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#250
Re:Балканско 2009 8 Years, 9 Months ago Karma: 3
Јас не се сомневам во тоа.
admin
ХЕРКУЛЕС, едноставно најдобар.
Admin
Posts: 625
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...526

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда