Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Херкулес, нови броеви
(1 viewing) (1) Guest
Тест почетна
Go to bottomPage: 123456
TOPIC: Херкулес, нови броеви
#21924
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years, 2 Months ago Karma: 1
Gjoroski wrote:
Минатитот број имаше проблем со дистрибуција, што со овој број тоа нема да биде случај. Овој број ќе се појави секаде, низ целата држава каде што МПМ има продаќни места.
Тогаш супер
MiNER
Gold Boarder
Posts: 312
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Birthday: 11/10
The administrator has disabled public write access.
 
#22014
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years, 1 Month ago Karma: 150
Зашто IFBB.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
Last Edit: 2011/01/25 12:35 By Ѓороски.
The administrator has disabled public write access.
 
#22092
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years, 1 Month ago Karma: 150
Додека да се појави најновиот број во продажба, не е лошо да се потсетиме со историјата на ова списание. Кое едноставно е Најстарото на Балканот. Се надсевам дека од оваа 2011 година полека ќе го вратиме неговиот сјај, а веќе од следната и неговиот примат на овие простори.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#22573
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years ago Karma: 1
а до каде е новиот број на херкулес?
веќе дојде Фебруари.
MiNER
Gold Boarder
Posts: 312
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Birthday: 11/10
The administrator has disabled public write access.
 
#22574
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years ago Karma: 150
Во право си Минер. Чекав да бидат завршени рекламните страници и еден текст по порачка-тренинг, кој за жал нема да можам повеќе да го чекам и на негово место ќе оди друг тренинг. Од следната недела веќе оди во печат.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#22580
Re:Херкулес, нови броеви 7 Years ago Karma: 1
Gjoroski wrote:
Во право си Минер. Чекав да бидат завршени рекламните страници и еден текст по порачка-тренинг, кој за жал нема да можам повеќе да го чекам и на негово место ќе оди друг тренинг. Од следната недела веќе оди во печат.
ајде само нека биде
MiNER
Gold Boarder
Posts: 312
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Birthday: 11/10
The administrator has disabled public write access.
 
#22943
Re:Херкулес, нови броеви 6 Years, 11 Months ago Karma: 1
леле претседателе до кај е весникот 1 месец пак се одложи или пак можеби се чека да излезе после купот заедно во него да има и од купот ???
MiNER
Gold Boarder
Posts: 312
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Birthday: 11/10
The administrator has disabled public write access.
 
#22949
Re:Херкулес, нови броеви 6 Years, 11 Months ago Karma: 150
MiNER wrote:
леле претседателе до кај е весникот 1 месец пак се одложи или пак можеби се чека да излезе после купот заедно во него да има и од купот ???

Минер, во право си што и да кажеш. Заглавивме во печатница со саемот на книгата
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#22951
Re:Херкулес, нови броеви 6 Years, 11 Months ago Karma: 1
епа најдобро ќе биди да се почека уште 1 месец барем ќе има и од купот нешто во новиот број па ќе уште подобро
MiNER
Gold Boarder
Posts: 312
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Birthday: 11/10
The administrator has disabled public write access.
 
#22960
Re:Херкулес, нови броеви 6 Years, 11 Months ago Karma: 150
Е сега баш и не ми се менува содржински
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123456

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда