Добродојде, Гостин
Ве молиме Најавете се или Регистрирајте се.    Ја заборавивте лозинката?

Светско Првенство во BenchPress 2012
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Светско Првенство во BenchPress 2012
#30372
Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 7 Months ago Karma: 150
Раде Савиќ и годинава покажа дека е најсилниот бенчер на светот, победувајки две години по ред и повторно со нов светски рекорд. Сега светскиот рекорд во бенч изнесува, без опрема, 275 кг. Честитки мајсторе.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30374
Re: Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
Се работи за едно подигнување на таа тежина или серија подигнувања ?
ofset
Fresh Boarder
Posts: 16
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#30390
Re: Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 7 Months ago Karma: 150
Едно подигнување.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30391
Re: Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
Ме интересира шо значи то "без опрема" ?
Не гледам некоја разлика помеѓу клипот на 275кг и овај од 370
thomasbt
Junior Boarder
Posts: 39
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#30393
Re: Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 7 Months ago Karma: 150
За полесно да разбереш, треба да ги видиш маичките
Со опрема, е со гумирана маичка во повеќе слоеви, која е многу тешко да ја облечеш и соблечеш, која е толку јако направена, да нема шанса да се помрднеш така лесно во рамен појас.
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30474
Re:Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 6 Months ago Karma: 0
Ѓороски wrote:
Раде Савиќ и годинава покажа дека е најсилниот бенчер на светот, победувајки две години по ред и повторно со нов светски рекорд. Сега светскиот рекорд во бенч изнесува, без опрема, 275 кг. Честитки мајсторе.Далеку од најсилен бенчер е Раде иако е јака стока.
orde_power
Senior Boarder
Posts: 48
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје Birthday: 03/21
The administrator has disabled public write access.
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
 
#30476
Re:Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 6 Months ago Karma: 150
Кој може против американците
Тие имаат измислено се. Иако постојат 200 години
Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30477
Re:Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 6 Months ago Karma: 150
На Европското, Светско првенство, две години по ред Раде е најсилниот бенчер.
Ама затоа пак на американското светско првенство, баткава е, тоа што е.

Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30478
Re:Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 6 Months ago Karma: 150
Иако, амриканците ги има многу

Ѓороски
Херкулес, едноставно најдобар.
ХЕРКУЛЕС
Posts: 11538
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male boban.gjoroski herkules Location: Skopje Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.
 
#30480
Re:Светско Првенство во BenchPress 2012 5 Years, 6 Months ago Karma: 0
Haha да да фрикови се американос. Но поентата ми беше дека највеќе подигната тежина на бенч без опрема е од батето Скот Менделсон. Раде можеби го сметаат како рекордер ама во федерацијата во која што се такмичи. Тоа лесно создава забуни кога ќе спомнат светски рекордер ама сметаат само во својата федерација. Иначе чувствувам дека ќе биде многу јако на Атлетава со него како гостин бенчер, штета што нема да присуствувам.
orde_power
Senior Boarder
Posts: 48
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Скопје Birthday: 03/21
The administrator has disabled public write access.
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
 
Go to topPage: 12

SPORTIX ПОНУДА                                                                                                                                                             


   

     


  


 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда