Nitro Pure Whey Gold 454 gr.

Нарачај тука!

100% протеин од сурутка со нов и фантастичен вкус.

 

Протеин од сурутка со висок квалитет кому допонително му е додадено екстра Л-Глутамин, Со цел постигнувањ на повисок квалитет. Nitro Gold преставува револуционерен протеински додаток, кој е одличен без разлика на вашата цел и желба. Секоја доза на овој протеин ве обезбедува со екстра 21 гр. на висококвалитетни протеини, неопходни за одржување на постоечката мускулна маса и создавање нова.

Начин на користење: Измешајте една мерица од производот (29 гр) во 250 мл вода или ниско маслено млеко и конзумирајте 2-3 вакви напитока во денот.

Пакување: Кеса од 454 гр.

Цена: 890,00 ден.

 

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда