Nitro Pure Whey Gold 2,27 kg.

 alt

Нарачај тука!

100% протеин од сурутка со нов и фантастичен вкусПротеин од сурутка со висок квалитет кому допонително му е додадено екстра Л-Глутамин, со цел,

 постигнување на повисок квалитет. Nitro Gold преставува револуционерен протеински додаток, кој е одличен без разлика на вашата цел и желба. Секоја доза на овој протеин ве обезбедува со екстра 21 гр. на висококвалитетни протеини, неопходни за одржување на постоечката мускулна маса и создавање нова.

Начин на користење: Измешајте една мерица од производот (29 гр) во 250 мл вода или ниско маслено млеко и конзумирајте 2-3 вакви напитока во денот.

Пакување: Кутија од 2,27 кгЦена: 3.890,00 ден

Пакување: Кесе од 2.2 кг. Цена: 3.490 ден.

Пакување: Кутија од 908 гр. Цена 1.690 ден.

Пакување: Кесе од 454 гр. Цена: 750 ден

При порачка наведете вкус и пакување.
 

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда