PROTEIN FUEL

Нарачај тука!

Високо протеински напиток, пакуван во мало шише од 50 мл.

 Содржи хидролизиран протеин од сурутка со висока билошка вредност

 

Содржината на шишето помешајте ја со вода и ќе добиете фантастичен напиток кој во себе содржи 30 гр. на високок валитетни протеини,нула проценти шеќер и нула проценти масти

Начин на користење: Едно шише помешано во 300 мл.  вода за време  на тренинг.

Пакување: Шише од 50 мл.

Цена: 125,00 ден.

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда