LABRADA

CarbWatchers® Lean Body®

 

 

Нарачај тука !

 

40g LeanPro® Protein

40 гр. протеин во доза
7000 мг BCAA
7000 мг Glutamine
4500 мг EFA-PLEX EFAs
... 20 дози 
 

  • Award-Winning Taste!
  • No Maltodextrin, Aspartame-Free
  • 20 Packets per Container

Обезбедува максимална подршка за мускулен со минимален процент на создавање на масно ткиво.

Секоја доза содржи   40гр. на LeanPro® , екслузивна мешавина на протеини со висок квалитет.

Ниската  застапеност на шеќер ја чини оваа формула идеална за атлети кои посакуваат добивање 

на релативно чиста мускулна маса.


Начин на употребаЕдна паковка се помешува . во 300 мл. вода или млекоЗа постигнување на 

подобри резултати се пие двапати во денот.
 

ПакувањеКутија со 20 паковки од 65 гр.

ЦЕНА:  3.590, ден.

 

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда