Lean Body Mass 2,7 kg

alt 

Нарачај тука !!!

 

LEAN BODY®MASS
Muscle Builder Milk Shake

Содржи мешавина на 6 квалитетни протеински извори, со додаток на креатин монохидтрат, со цел анаболна подршка и мускулен раст.
      Со секоја доза внесувате 60 гр. на протеини, количина која нема да ја најдете во друг производ од оваа класа.
      Со овој производ нема да почуствувате надуваност на стомакот, затоа што тој е 98% исчистен од лактоза, нема аспартам, сукроза и фруктоза, како и соджи низок процент на масти.

Serving Size4Scoops(167g)
Servings Per Container9

Amount Per Serving % DV

Calories 610
Calories From Fat 60
Total Fat 7g 11%
Saturated Fat 2.5g 13%
Trans Fat 0g
Cholesterol 90mg 31%
Sodium 250mg 10%
Potassium 740mg 21%
Total Carbohydrate 77g 26%
Dietary Fiber 5g 20%
Sugars 5g
Protein 60g

 

60g LeanPro Protein per Serving
•Get Big Quick!
      5g of Crealean? Creatine
•Blend of 6 Proteins
Lean Body Mass 60 contains a time-released blend of 6 high-quality proteins plus creatine monohydrate to support anabolic muscle growth.* Each serving of Lean Body Mass 60 provides 60 grams of protein - the highest protein content of any product in its class.

Начин на УпотребаПолвина доза, две мерици, измешајте во 300 мл вода или млеко и пијте Двапати во денот (по тренинг и еднаш помеѓу оброци).

Пакување: Кутија од 2,7 кг

Цена: 3.990 денари

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда