Super Charge 800g.

alt

Нарачај тука!

Клинички тестирано - Работи!

SuperCharge! Xtreme е предмет на клинички испитувања и гарантирано функционира подобро од конкурентските производи, што е поддржано од наша страна со враќање на уплатата ако не сте задоволни!.

 Најновите резултати на клиничките испитувања покажуваат дека има зголемување на ментална енергија кај корисниците од 82% и до 39% зголемување на потисок на рамна клупа .


 Највкусниот напиток за пред тренинг!

 Labrada производите се познати по освојување на бројни награди за вкус.

 SuperCharge! Xtreme е највкусниот производ од ваков вид достапен на пазарот со вкусот на овошен пунч, грозје и портокал.Пробајте сами!

 Кофеин
- Зголемува енергија, фокус и толеранција на болка
 Aргинин
- Ја зголемува напумпаноста, волуминизација на клетките и протеинска синтеза (што доведува до зголемување на мускулите
  маса)
- Прекурсор NO2 и Креатин
 Kреатин
- Го зголемува производството на АТФ што доведува со зголемен број на повторувања .
- Го зголемува обемот на клетките
 Бета Аланин
- го зголемува бројот на повторувањата кои можете да го извршите
- Ја намалува млечна киселина
 Vitrox ( Полифенол добиени од грозје)
- Го зголемува создавањето на N.O.
- Го намалува оксидативен стрес
 Таурин
- Го подобрување активирањето на нервните импулси до вашите мускули да се зголеми моќта
- Го зголемува обемот на клетките
 Глутамин
- Го зголемува обемот на клетки и го подобрува имунитетот
- Го ослободува GH
- Анти - катаболички агент
- Заштедува гликоген
 Humanofort
- Зголемува производството на тестостерон
- Поддржува надбубрежните функција
- Го намалува времето на регенерација.

 

Начин на употреба: Една до две дози во денот 30 минути пред тренинг

ПакувањеКутија 800 gr.

 Цена: 3.100 денари 

 

 

 

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда