Kre-Alkalyn

 

Нарачај тука!

Kre-Alkalyn®, преставува Ph корегирана форма на Креатин

 

- 1 капсула е еднакво како и 7,5 гр. Креатин Монохидтрат
- Делува и кај атлети каде не работи Креатинот
- Подобра Абсорбција
- Без надуеност

 Kre-Alkalyn®, преставува Ph корегирана форма на Креатин, хемиски дизајнирана со Ph вредност 12, со цел заштита при абсорбција. Како резултат на ова, една капсула од овој производ е еднакво како и 7,5 гр. на Креатин Монохидтрат

 

Пакување: Кутија со 120 капсули

Цена: 1.740,00 денари 

 

 

 

 

 

 

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда