C 2 Strenght

 

Нарачај тука!

100 % Creatine Ethyl Ester Hidrochloride

Новата генерација на креатин, е 30-40% појак од обичниот креатин монохидрат. Ова е креатин која не бара фаза на полнење, не бара инсулин шок (користење на гликоза) да се отвори на клеточната мембрана и не предизвикува надувувањезатоа што е растворлив во вода. Ефикасен е кај оние луѓе кај кои монохидрат нема ефект.

Начин на употреба: Две дози во денот.

Пакување: 120 капсули

Цена: 1.740,00 денари.

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда