Creatine Monohidtrat 500g.

alt 

Нарачај тука!

100% фармацевтски чист HPLC креатин монохидтрат.

Студиите покажаа и докажуваат и во пракса при примена кај спортистите, дека креатинот монохидтрат делува без условно во опоравувањето и зголмеувањето на енергијата потребна да се направат силни и интензивни тренинзи.

Начин на употреба: една доза од 5гр. (едно полно кафено лажичесе помешува во 500 млтечност (вода или по можност сок).

Фаза на полнење: 4-5 дена по 4 дози во текот на денот поделни на 4 пати.

Фаза на одржување: кај почетници доволно е една доза во денот, наутро во денови кога не се тренира или по тренинг во денови кога се тренира. Кај искусни спортисти во зависнот од потребите но не повеќе од 10 гр. во денот. По максимално 8 неделно користење се препорачува пауза од најмалку 4 недели.

Пакување: кутија од 500 гр.

Цена: 790,00 денари.

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда