BCAA Power

 

Нарачај тука !

BCAA POWER содржи само чиста фармацевтски Ajipure

BCAA POWER содржи само чиста фармацевтски Ajipure разгранет ланец на амино киселини.
 Разгранет синџир амино киселини, леуцин, изолеуцин, валин, нашето тело ги користи за изградба на мускулите.
 БЦАА се метаболизира директно во мускулно ткиво и помага да се спречи мускулното разградување и замор, доведува до зголемување на протеинска синтеза во мускулните клетки, да обезбеди гориво, побрзо закрепнување и промовирање на анаболни процес.
 Мускулите BCAA амино киселините, за разлика од другите амино киселини, може директно да се искористи. Како резултат на тоа, во текот на тренингот БЦАА обезбедуваат енергија за мускулите, по тренингот, во текот на одмор, помагаат во изградбата на мускулните клетки.
 Labrada BCAA.

 Употреба: Измешајте 1 доза (10 g) со 2 дл вода. Најдобро е доза пред и доза по тренинг.
 Предупредување: Не земајте повеќе од две дози на пиење.Пред употреба, консултирајте се со Вашиот доктор или нутриционист. Ако сте бремени, имате проблем со вашиот црниот дроб и бубрезите не го користете овој производ.
 

Пакување: 500 гр

Цена: 2.490 ден.

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда