Протеини PDF Печати Е-пошта

За порачка јавете се на 023231380. Вршиме испорака на територија на цела Македонија 

 АКЦИЈА!!! 1.500 денари 920 гр 100% Whey Protein Professional Sitec Nutrition  


  АКЦИЈА!!! 50% ПОПУСТ НА 100% Casein Complex na Scitec Nutriton, 1.170 денари


Iso Whey Zero Bio Tech USA, Iso Whey ZERO 2,3 kg, Цена- 4.600 денари


 Image result for iso whey zero 500 gr Bio Tech USA, Iso Whey ZERO, 500 gr. 950 денари.


    100% Pure WheyBIO TECH USA 100% Pure Whey 2,3 kg -3.990 денари


     Image result for 100%pure whey 454 гр grBio Tech USA, 100% Pure Whey 454 gr, Цена 870 денари


  Beef ProteinBio Tech USA, Beef protein, 1,8 kg, Цена 3.450 денари


 Image result for beef protein bio tech usa 500 грBio Tech USA, Beef protein, 500 gr, Цена 1.250 денари.


 Image result for 100% whey protein professionalScite Nutrition, 100% Whey Protein Professional, 2,3 kg, Цена 3.860 денари


.

Image result for 100% whey protein professionalScite Nutrition, 100% Whey Protein Professional, 920 gr., Цена 1.860 денари


 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player