Amino Liquide 1L.

Нарачај тука!

Течни амино киселини со 14г амино киселни по доза.


 

 Овој препарат е изборот на врвни спортисти кои им е потребно брз внес на амино киселини.
 Овие течни амино киселни содржи состојки кои ја зголемуваат енергијата, обезбедуваат најдобри амино киселини за тешки напори.
   Секој оброк обезбедува течни Амино 14.000 mg на амино киселини, вклучувајќи BCAA i arginin.
   Може да се конзумираат преку цел ден. Може да се меша со други течности.
Тоа им помага на опоравување на мускулите и ја зголемува способноста да се произведе ATP.

   Вкус на лимон.

   Квалитетот на овие течни амино ксиелни е неповторлив во својата категорија.
   Препорачливо е за оние спортисти кои им треба брзо да се апсорбираат амино киселини.
   Биотек течни Амино не е само добар вкус, но исто така дава фантастични резултати!
   Неговата употреба е особено препорачливо за време на натпреварувачката сезона!
   Професионални спортисти, што е исклучително важно нивните мускули да бидат постојано во анаболизам, со дополнителни јаглехидрати, ова представува одлично решение.

   BioTech AMINO LIQUID е искучитливо чист производ!

Начин на употреба: Двапати во денот по една доза.

Пакување: Шише од 1 Литар.

ЦЕНА: 1.390,00 денари

 
 

Атлета на Македонија 2015

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понуда